Minden A®TYPICAL NUDE BY NUBU termék vásárlásával az adott terméken megjelenő grafika megalkotójához kötődő alapítvány kerül támogatásra. 
Ezen hozzájárulás mértéke a megvásárolt termék árának 5%-a.
Az A®TYPICAL NUDE BY NUBU első kollekciójának minden darabján Buday Bence grafikája található, így a kollekció bármely darabjának megvásárlásával a Csudibogár Club programját segíthetik kedves vevőink.

CSUDIBOGÁR CLUB

A Csudibogár Club minden autizmussal élő gyermek és fiatal számára szeretne lehetőséget nyújtani arra, hogy megtalálja önmagát, megtalálja azokat, akik hozzá hasonlóak és barátokra leljenek egymás között. 

2019. júniusától havonta kerülnek megrendezésre számukra találkozók, ahol mindenki önmaga lehet ebben a különleges kis közösségben. amíg a gyerekek, fiatalok együtt szórakoznak egy szakértő fejlesztőpedagógus csapat támogatásával, a szülők segítséget kapnak abban, hogyan tudják támogatni és önálló életre nevelni a kis Csudibogaraikat.
www.csudibogar.hu
A márka megálmodói a jövőben más autizmusban érintett tehetséges fiatal grafikáját is tervezik felhasználni a kollekció egyes darabjaihoz, ezáltal a jövőben más alapítványokat, programokat is támogatni szeretnének.
crossmenu