GARAM JUDIT

A®TYPICAL NUDE BY NUBU kollekció tervezője „Ne attól legyen értékes egy művész munkája, hogy már nincs, és többet nem tud alkotni”.
Garam Judit közel 30 éves tapasztalattal rendelkezik a divat világában, korábban több divatmárka, köztük a Kookai és a Patrizia Pepe kizárólagos forgalmazója volt Magyarországon, majd 2007 óta NUBU márka tulajdonosa és vezető tervezője.
"A Nubu márkát több, mint 15 éve kezdtem el felépíteni, a jelentése Nu + Bu: ’’Két individuum között kialakult szeretetteljes, erős kapcsolat, akik együtt nagy tetteket hoznak létre’’.
A Nu + Bu jelentése az életemet tükrözi, hiszen minden területen van társam, párom, kísérőm, segítőm, akiknek én vagyok viszont a társa, a párja, segítője, kísérője…  Ezt a közös projektet is ezek az energiák mozgatják…
Fontos számomra a társadalmi felelősségvállalás, így nagy öröm számomra, hogy az Artypical Nude by Nubu kollekcióban megvalósulhatott régóta dédelgetett küldetésem, a tehetséggondozás támogatása. Emellett elkötelezett híveként a SlowFashion mozgalomnak, kiemelten nagy hangsúlyt fektettünk a kollekció tervezésénél a fenntarthatóságra is.
Megtiszteltetés számomra, hogy az Artypical Nude by Nubu kollekció üzenete (egymás elfogadása, megértése és támogatása), láthatóságot kaphat az általam tervezett és létrehozott termékeken keresztül. 
Remélem mindannyiunk mindennapjait élvezetesebbé, kényelmesebbé tehetjük ezekkel a különleges ruhadarabokkal, amellett, hogy minden egyes darab elkészítésével, illetve megvásárlásával egy jótékony célt támogathatunk a márka szerelmeseivel, viselőivel közösen."

BUDAY BENCE

“3 éves koromban derült ki, hogy autizmusban érintett vagyok, 4 éves koromig nem igazán beszéltem, mondatokat pedig 7 éves koromban kezdtem csak alkotni. Érintettségem miatt általános iskolában magántanuló voltam, miután nem találtunk olyan befogadó iskolát, ahol fejlődni tudtam volna. Nagyon hiányzott számomra a közösség, ezért az első nagyobb feladatom anyukámmal a Csudibogár Club létrehozása volt, egy olyan közösségé, ahol minden magasan funkcionáló, autizmusban érintett, gyermek és fiatal megtalálhatja önmagát és azokat, akik hozzá hasonlóak és barátokra lelhetnek egymás között. Jelenleg a Kürt Gimnáziumba járok, nagyon boldog vagyok, hogy egy elfogadó szuper közösségre leltem. Szüleim szerint a különlegességem a látásmódom és hallásom, zenei érzékenységem, egyedi stílusérzékem. Túlhallásom abszolút hallással párosul, nagyon szeretem a zenét és ha tehetném a zenehallgatás mellett mindig videókat vágnék. Nehézségem gondolataim megfogalmazása kései beszédfejlődésem miatt, ezért kicsi koromtól lerajzoltam mindent, amit nem tudtam szavakkal kifejezni. Anyukám mindig azt mondja, hogy egy csoda vagyok, aki rossz bolygóra született és vele együtt kell megoldanunk, hogy ezen a világon boldog legyek és érvényesülni tudjak. Ő találta ki az A®TYPICAL márka elindítását is, amihez a rajzaimból választott ki két kedvencét, azóta már rengeteg új rajzom van, amit még a jövőben szívesen megosztok Veletek.”
crossmenu